Pannus participa en “El matí de Catalunya Ràdio”

Dimecres, 23 d’octubre, a les 8.30, El matí de Catalunya Ràdio, farà una taula d’anàlisi de les conseqüències del Brexit en les empreses catalanes…

Dimecres, 23 d’octubre, a les 8.30, “El matí de Catalunya Ràdio“, amb Mònica Terribas, farà una taula d’anàlisi de les conseqüències del Brexit en les empreses catalanes, amb la presència de Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany; Josep Ruiz, director comercial d’Iberital; Eva Prada, directora de la Cambra de Comerç britànica a Espanya, i Agustí Llaràs, conseller delegat de Pannus.

La tertúlia

A les 9.00, la tertúlia, amb Jordi Muñoz, professor de Ciència Política de la UB; Sara González, periodista de política del Nació Digital; Xavier Vendrell, empresari; Alejandro Tercero, subdirector de Crónica Global, i Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats.

Entrevista a l’escriptora Dolores Redondo

A les 10.15, entrevista a l’escriptora Dolores Redondo, que acaba de publicar “La cara nord del cor” (Columna, 2019).

A partir de les 10.30, “El racó de pensar”, amb David Fernàndez, que parlarà del franquisme persistent.

A les 11.05, “Mediats i serioses”, amb Sílvia CometCristina BordasÀlex GutiérrezVíctor Sala i Santi Villas. La secció inclou les entrevistes a Paulí Subirà, director de “La Marató“, i Roger Coma, director, productor i actor de la sèrie “Les molèsties”, de betevé.

El músic i actor Marc Martínez, concursant de “L’apocalipsi”

A les 12.05, el concurs “L’apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)“, amb Elisenda CarodElisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de concursants el músic i actor Marc Martínez i l’oient Raquel Santanera.

“El matí de Catalunya Ràdio” s’emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

Panel de cookies